- Ovaj forum ima 204 teme, i poslednji put je ažuriran 6 dana, 7 sati ranije od strane Marković Boban.
-
- Tema
- Glasovi
- Članci
- Poslednji članak
-
-
Prepek (složeno pečenje, druga destilacija)
Započeto od strane:
Marković Boban
- 1
- 1
-
6 dana, 7 sati ranije
Marković Boban
-
Postupak pečenja rakije – prva destilacija
Započeto od strane:
Marković Boban
- 1
- 1
-
1 nedelja ranije
Marković Boban
-
Pakovanje mesa
Započeto od strane:
Darko Miladinović
- 1
- 1
-
1 nedelja, 3 dana ranije
Darko Miladinović
-
Oprema za obradu i preradu mesa
Započeto od strane:
Darko Miladinović
- 1
- 1
-
1 nedelja, 4 dana ranije
Darko Miladinović
-
Određivanje momenta berbe šljive
Započeto od strane:
Dragiša Ivković
- 1
- 1
-
1 nedelja, 6 dana ranije
Dragiša Ivković
-
Pravilno formiranje šire za dobijanje kvalitetnog vina
Započeto od strane:
Dragiša Ivković
- 1
- 1
-
1 nedelja, 6 dana ranije
Dragiša Ivković
-
Berba vinskih sorti grožđa
Započeto od strane:
Dragiša Ivković
- 1
- 1
-
1 nedelja, 6 dana ranije
Dragiša Ivković
-
Prerada krompira
Započeto od strane:
Andrejić Dragana
- 1
- 1
-
2 nedelje, 2 dana ranije
Andrejić Dragana
-
Adaptacija na klimatske promene
Započeto od strane:
Đorđević Ana
- 1
- 1
-
3 nedelje, 3 dana ranije
Đorđević Ana
-
Surutka – proizvodnja i upotreba
Započeto od strane:
Biljana Blagojević
- 1
- 1
-
1 mesec ranije
Biljana Blagojević
-
Principi uzimanja uzoraka
Započeto od strane:
Jelena Stanisavljević
- 1
- 1
-
1 mesec ranije
Jelena Stanisavljević
-
Fermentacija vina i temperatura
Započeto od strane:
Cvetković Slađana
- 1
- 1
-
1 mesec, 1 nedelja ranije
Cvetković Slađana
-
Sušenje šljiva
Započeto od strane:
Biljana Blagojević
- 1
- 1
-
1 mesec, 2 nedelje ranije
Biljana Blagojević
-
Hemijski sastav mesa
Započeto od strane:
Darko Miladinović
- 1
- 1
-
1 mesec, 3 nedelje ranije
Darko Miladinović
-
Pranje i dezinfekcija objekata za preradu mesa
Započeto od strane:
Darko Miladinović
- 1
- 1
-
1 mesec, 4 nedelje ranije
Darko Miladinović
-
Prepek (složeno pečenje, druga destilacija)
-
- Morate biti prijavljeni da biste pravili nove teme.