- Ovaj forum ima 204 teme, i poslednji put je ažuriran 1 nedelja ranije od strane Marković Boban.
-
- Tema
- Glasovi
- Članci
- Poslednji članak
-
-
FUNKCIJE AMBALAŽE I PAKOVANJA
Započeto od strane:
Čalić Srđan
- 1
- 1
-
4 godine, 6 meseci ranije
Čalić Srđan
-
Likeri – Prehrambena tehnologija
Započeto od strane:
Andrejić Dragana
- 1
- 1
-
4 godine, 7 meseci ranije
Andrejić Dragana
-
Fizičke promene tokom sazrevanja destilata (rakije)
Započeto od strane:
Radulović Andrija
- 1
- 1
-
4 godine, 7 meseci ranije
Radulović Andrija
-
Promet jakih alkoholnih pića (rakija) na gazdinstvu – da ili ne
Započeto od strane:
Marković Boban
- 1
- 1
-
4 godine, 8 meseci ranije
Marković Boban
-
ČUVANJE PLODOVA ORAHA (Juglans regia L.)
Započeto od strane:
Čalić Srđan
- 1
- 1
-
4 godine, 9 meseci ranije
Čalić Srđan
-
Prirodna desertna vina
Započeto od strane:
Cvetković Slađana
- 1
- 1
-
4 godine, 10 meseci ranije
Cvetković Slađana
-
Berba i čuvanje dinje
Započeto od strane:
Petkanić Zorica
- 1
- 1
-
4 godine, 10 meseci ranije
Petkanić Zorica
-
Specijalne prirodne rakije
Započeto od strane:
Cvetković Slađana
- 1
- 1
-
5 godine ranije
Cvetković Slađana
-
Čuvanje mleka posle muže
Započeto od strane:
Andrejić Dragana
- 1
- 1
-
5 godine ranije
Andrejić Dragana
-
Prerada kajsije u džem i marmeladu- Biljana Nikolić, PSSS Smederevo
Započeto od strane:
Nikolić Biljana
- 1
- 1
-
5 godine ranije
Nikolić Biljana
-
SEČENI KISELI KUPUS–REZANAC
Započeto od strane:
Čalić Srđan
- 1
- 1
-
5 godine, 1 mesec ranije
Čalić Srđan
-
Proizvodnja začinske mlevene paprike
Započeto od strane:
Cvetković Slađana
- 1
- 1
-
5 godine, 1 mesec ranije
Cvetković Slađana
-
KISELA SLATKA PAPRIKA―TURŠIJA
Započeto od strane:
Čalić Srđan
- 1
- 1
-
5 godine, 1 mesec ranije
Čalić Srđan
-
DUNJEVAČA – AROMATIČNA LEPOTICA
Započeto od strane:
Đorđević Ana
- 1
- 1
-
5 godine, 2 meseci ranije
Đorđević Ana
-
Mane i popravka kvaliteta voćnih rakija
Započeto od strane:
Cvetković Slađana
- 1
- 1
-
5 godine, 2 meseci ranije
Cvetković Slađana
-
FUNKCIJE AMBALAŽE I PAKOVANJA
-
- Morate biti prijavljeni da biste pravili nove teme.