- Ovaj forum ima 191 temu, i poslednji put je ažuriran 3 dana, 17 sati ranije od strane Darko Miladinović.
-
- Tema
- Glasovi
- Članci
- Poslednji članak
-
-
Vinska kiselina u prehrambenoj tehnologiji
Započeto od strane:
Andrejić Dragana
- 1
- 1
-
1 godina, 3 meseci ranije
Andrejić Dragana
-
Kako popraviti kiselu rakiju
Započeto od strane:
Cvetković Slađana
- 1
- 1
-
1 godina, 4 meseci ranije
Cvetković Slađana
-
Antioksidansi u prehrambenoj tehnologiji
Započeto od strane:
Andrejić Dragana
- 1
- 1
-
1 godina, 4 meseci ranije
Andrejić Dragana
-
Hemijski sastav vina
Započeto od strane:
Vesna Jevtić
- 1
- 1
-
1 godina, 4 meseci ranije
Vesna Jevtić
-
Upotreba bentonita
Započeto od strane:
Cvetković Slađana
- 1
- 1
-
1 godina, 5 meseci ranije
Cvetković Slađana
-
FAKTORI OD KOJIH ZAVISI FERMENTACIJA—KUHINJSKA SO
Započeto od strane:
Čalić Srđan
- 1
- 1
-
1 godina, 7 meseci ranije
Čalić Srđan
-
Sirćetna kiselina
Započeto od strane:
Andrejić Dragana
- 1
- 1
-
1 godina, 7 meseci ranije
Andrejić Dragana
-
Proizvodnja kečapa
Započeto od strane:
Vesna Jevtić
- 1
- 1
-
1 godina, 8 meseci ranije
Vesna Jevtić
-
Odležavanje (dozrevanje ili starenje) rakije
Započeto od strane:
Vesna Jevtić
- 1
- 1
-
1 godina, 8 meseci ranije
Vesna Jevtić
-
Čuvanje plodova jabuke
Započeto od strane:
Vesna Jevtić
- 1
- 1
-
1 godina, 8 meseci ranije
Vesna Jevtić
-
Mlečna kiselina i biohemijske metode konzervisanja
Započeto od strane:
Andrejić Dragana
- 1
- 1
-
1 godina, 9 meseci ranije
Andrejić Dragana
-
Voćno vino od jabuke – Cider
Započeto od strane:
Cvetković Slađana
- 1
- 1
-
1 godina, 10 meseci ranije
Cvetković Slađana
-
KONZERVISANJE NAMIRNICA
Započeto od strane:
Čalić Srđan
- 1
- 1
-
1 godina, 11 meseci ranije
Čalić Srđan
-
Proizvodnja džema od šljiva
Započeto od strane:
Vesna Jevtić
- 1
- 1
-
1 godina, 11 meseci ranije
Vesna Jevtić
-
Aditivi i sirovine za prehrambenu industriju
Započeto od strane:
Vesna Jevtić
- 1
- 1
-
1 godina, 11 meseci ranije
Vesna Jevtić
-
Vinska kiselina u prehrambenoj tehnologiji
-
- Morate biti prijavljeni da biste pravili nove teme.