Šta uraditi ako nisu isplaćeni podsticaji u 2023god

Gledanje 1 članka (od 1 ukupno)
 • Autor
  Članci
 • #578576
  Bjelica Radovan
  Učesnik

   Šta uraditi ako nisu isplaćeni podsticaji u 2023god

   Svi poljoprivredni proizvođači početkom 2023god se prvi put susreću sa velikom (epohalnom) novinom u načinu registracije, obnove, podnošenja zahteva za subvencije… Uveden je eAgrar sa ciljem da se svima u lancu funkcionisanja mnogo olakša. Obzirom da je prva godina,bilo je puno poteškoća i problema, ali se sve rešavalo u hodu. Podsticaji su se isplaćivali čim se zahtev obradi i sigurno je do sada isplaćeno 90% podnetih zahteva i u planu je da se do kraja godine isplate i svi preostali zahtevi.

   Oni poljoprivredni proizvođači kojima nije uplaćen novac za određeni zahtev najbolje je da se obrate savetodavcima u najbližoj PSSS Srbije kako bi utvrdili gde je nastao problem i zašto nije obrađen zahtev.

   Najčešći razlog zašto neki zahtev stoji u radu je nepotpuna ili loše priložena dokumentacija. Uz malo strpljenja i volje svaki predmet može biti rešen.

   Savet svim proizvođačima koji nisu dobili podsticaje ili obnovili registraciju gazdinstva je da dođu do svoje poljoprivredne stručne i savetodavne službe

  Gledanje 1 članka (od 1 ukupno)
  • Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.