Prijava godišnje proizvodnje grožđa

Gledanje 1 članka (od 1 ukupno)
 • Autor
  Članci
 • #518699
  Kostić-Đorđević Mimica
  Učesnik

   Upis proizvođača grožđa u Vinogradarski registar i proizvođača vina u Vinarski registar se odvija konstatno i nije vremenski ograničen.
   Svakom proizvođaču grožđa prilikom upisa dodeljuje se registarsi broj i izdaje izvod iz registra sa brojem vinogradarske parcele i grafički prikaz tih parcela. Proizvođač grožđa može da ima samo jedan registarski broj.
   Registarski broj koji je jednom dodeljen proizvođaču grožđa ne može biti dodeljen nekom drugom proizvođaču grožđa u slučaju njegovog brisanja iz registra. Proizvođač se briše iz registra ako podnese zahtev za brisanje na osnovu odluke o prestanku obavljanja delatnosti.
   Promenu podataka o godišnjoj proizvodnji grožđa sa radnih vinogradarskih parcela u cilju određivanja proizvodnog potencijala, proizvođač grožđa prijavljuje ministarstvu svake godine najkasnije do 15.11. tekuće godine.
   Proizvođači grožđa informacije vezane za upis u Vinogradarski registar mogu naći na sajtu MPŠV-a, http://www.minpolj.gov.rs/vinogradarski-registar/
   Proizvođači vina informacije vezane za upis u Vinarski registar mogu naći na sajtu MPŠV-a, http://www.minpolj.gov.rs/vinarski-registar/

  Gledanje 1 članka (od 1 ukupno)
  • Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.