Е-Радионице 2021.
Идентификација Афлатоксина у кукурузу и правилно складиштење – Сандра Милетаковић, ПССС Крушевац
ПССС Краљево – Техника прераде млека
ПССС Косовска Митровица – Примена добре хигијенске праксе у производњи млека
Прављење протеинске хране за тов јунади – Јован Сушић, ПССС Шабац
Техника садње воћа – Зоран Јанковић, ПССС Београд
Технологија гајења боровница – Игор Андрејић, ПССС Јагодина
Резидба лешника – Данко Петровић, ПССС Крагујевац
Производња расада раног поврћа у пластеницима – Јелена Стојиљковић, ПССС Лесковац
Green seeker практична примена – Душан Деспотовић, ПССС Лозница
Global GAP критичке и контролне тачке – Тања Петровић, ПССС Ниш
Припрема воћњака за зимски период – ПССС Пирот
Имплементациони оглед озиме пшенице – Горан Павловић, ПССС Смедерево
Овчарска производња у Златиборском округу – ПССС Ужице
Резидба шљиве – Ђорђе Совиљ, ПССС Ваљево
Степен зрелости грожђа пред бербу – ПССС Врање
Значај системске контроле плодности земљишта – Јоргованка Влајковац, ПССС Пожаревац
Селидбени тип пчеларења – Дејан Стефановић, ПССС Неготин
Стање малињака – Бранко Танасковић, ПССС Чачак
Стање јагода – Снежана Јовић, ПССС Прокупље
Производња воћних ракија – Михајло Жикић, ПССС Зајечар
Припрема силаже од целе биљке кукуруза – Срђан Цветковић, ПССС Књажевац