E – radionice 2021

Е-Радионице 2021.

Идентификација Афлатоксина у кукурузу и правилно складиштење – Сандра Милетаковић, ПССС Крушевац

 

 ПССС Краљево – Техника прераде млека

 

 ПССС Косовска Митровица – Примена добре хигијенске праксе у производњи млека

 

 Прављење протеинске хране за тов јунади – Јован Сушић, ПССС Шабац 

 

 Техника садње воћа – Зоран Јанковић, ПССС Београд

  

 Технологија гајења боровница – Игор Андрејић, ПССС Јагодина

  

 Резидба лешника – Данко Петровић, ПССС Крагујевац

  

Производња расада раног поврћа у пластеницима – Јелена Стојиљковић, ПССС Лесковац 

 

 Green seeker практична примена – Душан Деспотовић, ПССС Лозница

 

Global GAP критичке и контролне тачке – Тања Петровић, ПССС Ниш 

  

 Припрема воћњака за зимски период – ПССС Пирот

 

Имплементациони оглед озиме пшенице – Горан Павловић, ПССС Смедерево 

 

 Овчарска производња у Златиборском округу – ПССС Ужице

 

 Резидба шљиве – Ђорђе Совиљ, ПССС Ваљево

 

 Степен зрелости грожђа пред бербу – ПССС Врање

 

 Значај системске контроле плодности земљишта – Јоргованка Влајковац, ПССС Пожаревац

 

 Селидбени тип пчеларења – Дејан Стефановић, ПССС Неготин

 

Стање малињака – Бранко Танасковић, ПССС Чачак 

  

 Стање јагода – Снежана Јовић, ПССС Прокупље

 

Производња воћних ракија – Михајло Жикић, ПССС Зајечар 

 

 Припрема силаже од целе биљке кукуруза – Срђан Цветковић, ПССС Књажевац