1. Ekonomska isplativost organske proizvodnje povrća u Srbiji, Mr Mladen Pavlović
2. Agroturistička gazdinstva, Jelena Jovanović dipl.inž.
3. Nega voćnjaka posle berbe-temelj rodnosti u narednoj sezoni, Radmila Koprivica, Master inž voćarstva i vinogradarstva.
4.Berba i čuvanje plodova oraha, Ljiljana Gvozdić, dipl.inž.
5. Ljubinka, Novopriznata sorta breskve kasnog vremena zrenja, Zoran Janković dipl.inž.
6. Tipovi plodonošenja kod oraha, dr. Dejan Marinković.
7. Zašto sejati pšenicu deklarisanim semenom, Miloš Nikoletić dipl.inž.
8.Palež vrhova kupusa, Mr Anka Kaćarević
9. Siliranje kukuruza, Dragana Stoiljković dipl.ing.
10. Berba i čuvanje poznatog povrća u organskoj proizvodnji, Marija Milenković dipl.inž.
11. Samoniklo lekovito bilje, Violeta Veličković dipl.inž.
12. Scaphoideus titanus, Tamara Mihailović dipl.ing.
13. Permakultura i ekološka zaštita bilja u povrtarstvu, Mr Eleonora Onć Jovanović
14.Značaj crvenila kukuruza u proizvodnji kukuruza-simptomi i suzbijanje, Bojan Mijatović dipl.inž.
15.Scaphoideus titanus – vektor fitoplazme Flavescense doree (FD) koja prouzrokuje oboljenje zlatasto žutilo vinove loze, Milena Stevanović dipl.inž.
16.Pamukova sovica, Nikola Žarković dipl.inž.
17. Vreme berbe kukuruza, Marija Milovanović dipl.inž.
18. Arapska rasa konja- simbol plemenitosti i snage, Olgierd Jastšenjski dipl.inž.
19. Ishrana različitih kategorija koza, Dragoljub Krajnović dipl.inž.