ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЕВА ЗА ДИГИТАЛИЗАЦИЈУ СТОЧАРСКЕ ПРОИЗВОДЊЕ

Više
18 apr 2022 13:29 #50320 od Petrić Slađana
У току је подношење захтева за подстицаје за инвестиције у физичку имовину пољопривредног газдинства за набавку нових машина и опреме за унапређење дигитализације сточарске пољопривредне производње према Јавном позиву који је објавило Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде - Управа за аграрна плаћања.
Крајњи рок за подношење захтева је 24. јул 2022. године.
Подстицаји обухватају инвестиције у набавку нових машина и опреме: млекомат и робот за мужу који се први пут стављају у употребу и чији су сви саставни делови нови.
Право на подстицаје остварују: физичко лице – носилац комерцијалног породичног пољопривредног газдинства, предузетник, привредно друштво, који имају регистровано пољопривредно газдинство у активном статусу и ако на газдинству имају од 20 до 200 млечних крава.
Инвестиција за коју подноси захтев мора бити у потпуности реализована у периоду од 15. октобра претходне календарске године, а најкасније до дана подношења захтева.
Подносилац може поднети само један захтев за остваривање права на подстицаје у календарској години, за једну или више инвестиција. Максимални износ подстицаја који корисник може да оствари у једној календарској години је 15.000.000 динара.
Саветодавац за агроекономију,
Дипл.инг Слађана Петрић

Molimo vas Prijava ili Napravite nalog da se pridružite konverzaciji.

Vreme kreiranja strane: 0.295 sekundi
Powered by Kunena Forum