Nastavak podrške za izgradnju objekata i nabavku priplodnog materijala

Više
23 dec 2020 12:04 #43902 od Beljić Zoran
Podsticaji za izgradnju i opremanje objekata, kao i za nabavku kvaltetnog priplodnog materijala u stočarskoj proizvodnji nastavljaju se i dalje po postojećem i važećem Pravilniku.

Računi za investicije se priznaju od 16. oktobra 2020. godine pa do momenta podnošenja zahteva, tj. najkasnije do 15. oktobra 2021. godine.

Pravo na podsticaje ostvaruje:

- fizičko lice – nosilac registrovanog komercijalnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva i nalazi se u aktivnom statusu;

Zahtev za ostvarivanje prava na podsticaje za izgradnju i opremanje objekata u biljnoj i stočarskoj proizvodnji podnosi se – Upravi za agrarna plaćanja, u periodu od 15. juna do 15. oktobra 2021. godine.

Zahtev za ostvarivanje prava na podsticaje za kvalitetna priplodna grla podnosi se – Upravi za agrarna plaćanja, u periodu od 16. marta do 15. oktobra 2021. godine.

Podnosilac zahteva može podneti samo jedan zahtev za korišćenje podsticaja, za jedan ili više podsticaja, pri čemu zahtev može obuhvatiti jednu ili više prihvatljivih investicija u okviru odgovarajuće vrste podsticaja.

PSSS Šabac
Zoran Beljić

Molimo vas Prijava ili Napravite nalog da se pridružite konverzaciji.

Vreme kreiranja strane: 0.372 sekundi
Powered by Kunena Forum