Obnova registracije u Registru

Više
15 jan 2019 09:53 #35718 od Janjić Biljana
Janjić Biljana je napravio novu temu: Obnova registracije u Registru
Нови ПРАВИЛНИК О ИЗМЕНАМА И ДОПУНАМА ПРАВИЛНИКА О УПИСУ У РЕГИСТАР ПОЉОПРИВРEДНИХ ГАЗДИНСТАВА И ОБНОВИ РЕГИСТРАЦИЈЕ, КАО И О УСЛОВИМА ЗА ПАСИВАН СТАТУС ПОЉОПРИВРЕДНОГ ГАЗДИНСТВА објављен је у Службеном гласнику 21.децмбра 2018.године.
По овом Правилнику обнова регистрације пољопривредног газдинства у Регистру врши се сваке године, у периоду од 1.марта до 30. априла. Неопходно је Управи доставити податке који су промењени у односу на стање у Регистру и обавезно доставити податке о пољопривредним културама на земљишту за текућу годину, уколико поседује животиње податке о врсти животиња и броју газдинства( ХИД), као и уколико изврши промену земљишног поседа и основ коришћења земљиштау смислу величине парцеле, власништва, закупа....
Пољопривредно газдинство које се бави прерадом пољопривредних производа при обнови регистрације не достављ податке о пољопривредним културама и врсти животиња и ХИД броју уколико се не бави истовремено и пољопривредном производњом.
Уколико после истека рока за обнову регистрације дође до промене пољопривредне културе на земљишту, носиоц газдинства дужан је да изврши исправку ових података до 31.маја текуће године.


Dipl.ing. Biljana Janjić

Molimo vas Prijava ili Napravite nalog da se pridružite konverzaciji.

Vreme kreiranja strane: 0.894 sekundi