Proizvođačima grožđa za upis u Vinogradarski registar

Više
12 feb 2018 10:27 #31615 od Milosavljević Biljana
Milosavljević Biljana je napravio novu temu: Proizvođačima grožđa za upis u Vinogradarski registar
Obaveštavamo proizvođače grožđa da je Zakonom o vinu, predviđena obaveza upisa u Vinogradarski registar pravnih , odnosno fizičkih lica i preduzetnika koji proizvode grožđe namenjeno prometu. Pravna, odnosno fizička lica i preduzetnici koji proizvode grožđe koje nije namenjeno prometu, a imaju u vlasništvu, zakupu, odnosno korišćenju manje od 0,1 ha(10 ari) vinograda, ne podležu zakonskoj obavezi upisa u Vinogradarski registar.
Pozivamo proizvođače grožđa ,da se upišu u Vinogradarski registar, predajom popunjenog Zahteva za upis u Vinogradarski registar ( VV1 obrazac), najbližoj filijali Uprave za trezor, Ministarstvu poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede, ili nekoj od najbližih kancelarija Stručne organizacije za vođenje Vinogradarskog registra " Centra za vinogradarstvo i vinarstvo Niš" DOO u Beogradu Br. tel 011/3061-498, Kragujevcu Br. tel. 034/331-663. Na osnovu Pravilnika o sadržini inačinu vođenja vinogradarskog registra, kao i o obrascu zahteva za upis u vinogradarski registar, uz popunjen Zahtev za upis u Vinogradarski registar podnosi se i sledeća dokumentacija:
Izvod iz Registra privrednih subjekata, izvodi iz katastra nepokretnosti i kopije planova za katastarske parcele na kojima se nalaze vinogradarske parcele koje se upisuju u Registar, ugovor o zakupu, korišćenju, odnosno dokument kojim se potvrđuje da dati proizvođač proizvodi grožđe na svojim vinogradarkim parcelama, kao i dokaz o plaćenim administrativnim taksama.

Dipl. inž. voćarstva i vinogradarstva
Biljana Milosavljević
PSSS Kragujevac

Molimo vas Prijava ili Napravite nalog da se pridružite konverzaciji.

Vreme kreiranja strane: 0.677 sekundi